Contact

Ten eerste willen wij u bedanken voor de getoonde interesse in www.Opalescent.nl.

 

Heeft u sugesties ter verbetering of specifieke vragen over de website of de aangeboden objecten, maak dit dan a.u.b. kenbaar via het getoonde emailadres (of door direct te klikken op het getoonde emailadres). Wij streven altijd naar een zo volledig mogelijke informatievoorziening.

 

Wij vinden het van het grootste belang dat u 100% tevreden bent over uw aankoop.  

 

 

Belangrijke notificatie (ingaande per okt. 2006):

 

www.Opalescent.nl dient als aanbodmedium.

Tot voorheen bestond de mogelijkheid om objecten persoonlijk te bekijken op afspraak bij de huidige eigenaar en werden de adresgegevens getoond op deze website.

Helaas heeft de eigenaar hierdoor een zeer verveldend voorval mee moeten maken waarbij een bezoek is gebracht door onwelwillende personen. 

Door dit voorval en op basis van advies van politie, is het helaas niet meer mogelijk om de collectie persoonlijk te bezichtigen.

Wij van www.Opalescent.nl kunnen u uiteraard wel van meer foto's voorzien (van objecten waar u specifiek in geinteresseerd bent) en vormen de tussenschakel tussen u en de huidige eigenaar van de collectie. Overdracht van een object gaat per verzekerde pakketpost of (als dit binnen de mogelijkheden ligt) op basis van een afspraak op een openbare locatie in Nederland of evt. bij u thuis.

 

Misschien ten overvloede, maar het is belangrijk om te vermelden dat het hier authentieke objecten betreft en niet de recentere (namaak) objecten die vooral de laatste periode meer en meer terrein winnen en via diverse kanalen worden aangeboden onder de noemer “authentiek”.

Uiteraard staan wij u volledig ten dienst, mocht u verdergaande interesse of specifieke vragen hebben. Naast de vermelde prijzen staat u te allen tijde vrij om (naar alle redelijkheid) een bedrag te overleggen. Vanzelfsprekend geldt dit tevens bij interesse in meerdere objecten.

 

 

Graag vernemen wij van u via onderstaand mailadres:

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Opalescent

mail@Opalescent.nl

www.Opalescent.nl                                                   Uw vertrouwde adres voor het meest exclusieve Art-deco glas